Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardikternas verkliga sommardikt



I det avlånga landet råder chockartad stämning när det snöar och är svinkallt i slutet av februari.

Hur ska detta redas ut?

Inte ska knattepatrasket som bloggar om sina kläder behöva gå till skolan. Inte bör väl tiggaren tvingas in om människan jobbar utanför butiken och vägrar sätta sig i tågvagnen som är byggd för plusgrader.

Det är rena helvetet alltså, inte blir det bättre av att bilar masskrockar, eftersom ingen bromsar när det blåser. Hallå, varför ska jag stanna om dåren framför kört fast och skriker om sin värld?

Mer behövs inte sägas, inte förtydligas, men då dyker nyckelpigan i racerbil upp och kör rakt ut i rymden som sommarens frälsare.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-27 18:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dagens text, klädd i galghumor och allvar.
2018-02-28

  Kungskobran VIP
Härligt galen text,,med allvar i botten
2018-02-27

    Sefarge VIP
Skönslirade
Saltstrimmiga
Poesirader!
;)
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP