Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljuset



Våra hjärtan darrar
i en flod av glitter

Älskade du ljusets hjärta bär

min fingerblomma väcker dig
rör vid orden
ditt ljus lyser mellan raderna

hör ordens musik
och du andas i samma takt som jag


Somnar om
med din varma hand i min


Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2018-02-27 20:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjörtekram
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP