Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljusets magi


igår kväll när jag låg och tänkte
såg jag hur månens lyster stänkte
och försilvrade träden
tiden är i nuet
Älskar dig mer än allt på jorden
oroa dig inte snart kommer värmen
tiden oss förlåter
snart slår körsbärsträd
och äppelblom ut sin händers bleka skönhet
och livet vänder åter

Om natten öppnas stjärnpupporna
slår ut sina fingrar
Dagen vaknar till Orfeis toner
när solen stiger
över molnbergens toppar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP