Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Porr, träningstips, underhgållning, stenålderskost, norm...


Forntiden -Medeltiden- Framtiden


om eld fick lika mycket uppmärksamhet idag
som den centrala roll den hade i folks liv då

- sysselsättning, underhållning, kvalitetstid


Fast, vi är ju civilicserade nu
- äntligen, allt är normalt, så länge alla tycker lika

(så länge tillräckligt många är överens är det norm)



Skärmtiden är kommen.





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn