Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda sång

många författare har en enda historia
som de berättar om och om igen

precis som många kompositörer/ låtskrivare
egentligen bara har en låt som de skriver på nytt och på nytt

eller som de flesta fåglar har en enda sång

men hur är det med bildkonstnärer?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-27 23:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns one hit wonders, som Bill Lovelady...

Mona Lisa...? Fast han hade väl fler hits.
Personligen finner jag målningen i fråga motbjudande.
2018-02-28

  SatansSon
låt den vara kvar förresten. men ta bort sista raden. den är bara korkad.
2018-02-28

  SatansSon
francis bacon och andy warhol brukade repetera motiven till vanvett. likaså flera häftige malerei kunsrtlers på 80-talet.
även picasso och matisse brukade repetera motiven,. du har skrivit en svag, skral text. du gjorde bäst i att avpublicera den.
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP