Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortblåst

Jag skrattar åt vinden

medan korpar

svarta fjädrar

 

faller, flyger

försvinner

 

med mig i tanken




Fri vers av Ordkonstnär
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-28 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordkonstnär