Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oM

mät inte nattens timmar av suckar som ur lungor

strömmar

Ge dem dagbräcks ystra ljus,

 

Fyllt av drömmar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-28 05:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt som andas sann positivism
2018-03-03

    J. Herward
Perfekt inramning av ord som följer upp och rimmar. Och vilka ord sen!
2018-03-01

  ULJO
Exakt så
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP