Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


utan skuld

Jag har för länge sedan slutat sota ögonen. Tala i tungor och låta vemodet lägga sig som en blöt filt över kroppen. I drömmen ser jag er passera. Händer sträcker sig efter händer. Jag stannar inte vid någon. Ingen stannar vid mig. Vill du älska mig behöver jag mer. Ett ögonlock lät jag diset omsluta mig. Ett ögonlock famlade jag. Ett ögonlock älskade jag. Flingorna gör små krumbukter innan de landar på en annan flinga. Du smakar grönska och i det vintervita ser jag horisonten igen. Kimröken har spelat ut sin roll.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-28 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En samling ögonblick under ögonlock där skuggorna får ge vika för ljuset i horisonten. Underbar läsning, i synnerhet tilltalas jag av titeln. Så mycket skuld människan ofta bär utan att vara säker på varifrån den kom.
2018-02-28

  Ulf D VIP
Fina bilder du lägger för oss och en hoppfull slutrad.
2018-02-28

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om att läsa och reflektera över det du skriver!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP