Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närheten till nuet



vilar i
fingerblommans möte
med min älskades andedräkt
rör vid hans själ
i en svindlande sekund

Det är kärlek i det krökta
rummets eviga stund




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-02-28 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP