Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löftesrik himmel




Just där i vinkeln
mellan pennan och handen
blir handen den himmel som river slöjorna

räddningen finns för alla. skuggorna ska falla
de kalla alperna som inget skyr
inga gränser har
inga känslor kvar
På ögonlocken lyser stjärnornas ljus
gnistrande klara. förklarade
vem rörde mig
vem tvivlade inte
vem såg mer än jag av mitt

Någon som bryr sig med hjärtat


Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-28 12:48



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
En äkta vän, finns i själen som vill oss väl. Vet om våra fel, men dömer oss ej. Utan ser bakom vår mur med ett hjärta av guld.
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP