Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det känns att vara deprimerad!

Tänk dig att du sitter på ett stengolv och lutar dig mot en stenvägg som är kall mot din hud. Rummet har inga fönster eller dörrar och det finns ingen ljuskälla. Golvet är fuktigt och det är antingen jättekallt eller jättevarmt. Du har kedjor som sitter fast runt dina fötter men också handlederna och som skär sig in i huden när du försöker röra dig. I andra änden av kedjan sitter tyngder så du kan inte ta dig någonstans. Du är alltid ensam och den ända känslan du känner är ensamhet och misslyckande. Du har varit fast i dem negativa känslorna så länge att du har glömt av hur det känns att vara lycklig. Varje gång du försöker att le så fylls dina ögon med tårar, varje gång en tår faller ner från dina kinder känner du hur en bit av ditt hjärta hänga med.
När du ser en dörr av hopp så kämpar du dig ditt. Men när du kryper över stengolvet känns det som om du går över glasbitar och när du är på väg att öppna dörren så försvinner den, det ända du har åstadkommit är att du börjar blöda på armar och ben.




Fri vers (Fri form) av Sara.lykke
Läst 748 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-28 13:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra bespegling skulle jag tro
2018-04-04

  morgonstjärna VIP
ångestens språk hoprullad smärta
droppar etsar sig fast.

Djupt berörande!

2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke