Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karl-Bo L. Skrev och jag både läste och gav kritik.


Kritik på en text (1785) fem rader orimmat




Trodde först texten skulle handla om kärlek.
Förstod sedan att det var om misshandel.
Sedan jag tänkt en stund förstod jag att det
handlade om just en form av kärlek.
Beskriven som tillkortakommandets heta känslor.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-12-12 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP