Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppmuntrande ros idag.


Uppmuntran


"Den frikostige blir rik, och den som ger andra att dricka får själv dricka". Ordspråksboken 11:25 nu Bibeln eller annan översättning: "Den som vederkvicker andra blir själv vederkvickt."


Det är min önskan

över den kära Vän

som uppmuntrade

med en ros idag

genom ombud

då jag som bäst

var i behov av detta

Tack, tack och åter tack!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-28 16:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert och hjärtevärmande!
2018-03-06

  walborg
Glad Du fina att Du delar glädjen!
2018-03-01

  Carl Mikael Fäldt
Som du vet!

Blommor kan komma från alla världens hörn!

Du har och är-en frisk påminnelse om vikten av andlig solidaritet!

Därför får du en blomma av mig!
2018-03-01

  kjell-åke bearfoot VIP
Om du behöver en ros idag så ger jag dig en idag ... blunda hårt och du ser den ... hoppas jag ...

Finns själen, som vill andra väl
En äkta vän, jag ger dig glasögonen
Se mig, för jag vill va,
Den vännen, en äkta vän

2018-03-01

  mare VIP
Det värmer hjärtat
dela med sig är vad
livet handlar om
ser att det står
shalom och jag
säger också
shalom till dig
2018-03-01

  Ezmeralda VIP
Underbar text.
2018-03-01

  Respons VIP
En viktig handling att tänka på en medmänniska vid rätt tillfälle - det är stort!
2018-03-01

    ej medlem längre
Fin tanke att förmedla glädje!
2018-02-28

    ej medlem längre
En så fin gest värmer och är guld värd....och du är värd all uppskattning min fina Bibbi!
2018-02-28

  AKT VIP
Så sant!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP