Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fula rim är bättre än inga rim, eller kanske inte.. det gör ont ikväll, igen.


Så i mig med mig stå vid mig

Snälla tro på mig, våga lita på att styrka är min grej

det har tagit tid, jag vet
men jag kämpar så mot det

som inte är jag men som finns ändå
inuti hjärnan utan ridå

jag vill dra gränser, stryka sträck
och en dag vill jag att all sjukdom ska vara väck.

Snälla tro på mig
tro att styrka är min grej.
Så ett litet frö
om att snö tillslut blir tö,

jag vill stå stadig och stark,
ha yta motståndskraftig som granbark

jag är ju av natur, samma som andra djur
fast med en hjärna som plågar
ändå tror jag att jag vågar

om du snälla tror på mig
tror att styrka är vår grej
att mod blir starkare om man är två
snälla säg att det ska gå




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-28 18:33



Bookmark and Share


  reminiscenser
jag har läst dina dikter, de gör ont, de berör, det är vackra, du kan skriva och jag tror på dig.
2018-03-02

  Fulbergarn
rimmen sitter bra, nästan lite rap-flyt i text.
vad jag kan förstå
så ska det nog gå
för du skriver så
att man kan förstå
du kan hoppas på

det vägen ska gå

må bäst när du kan
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver