Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå klädd i sol

Glädjen i dina ögon
Tinar upp min barlast
öppnar mig för ljusets hud

Dina ord kortsluter min oro
hinner stanna upp
vara härvarande

du går klädd i sol

ditt väsen ger mig svindel
som slungar mig ut ur
mitt inkapslade vardagsliv
våra anletsdrag synkroniseras




Fri vers av Stisse
Läst 747 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-02-28 19:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar synkronisitet !
2022-10-29

  Monica Lindgren
Ja, den här dikten handlar om vad förälskelse gör med oss!
2022-02-18

  Monica Lindgren
Fin kärleksdikt!
2021-12-20

  DominiQueen
så skört i sin känsla
starkt förmedlat i orden
vackert, vackert
mästerlig metafor
2020-11-06

  Magica VIP
Fint. Gillar särskilt denna strofen:
"hinner stanna upp vara härvarande"

2020-07-18

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Underbar dikt, och "du går klädd i sol", så vackert!
2020-07-15

  Piann VIP
Med fin värme skriver du.
2020-07-15

  Bodingen VIP
Ser en fin bildserie "du går klädd i sol", bra där!
2020-07-14

  Maja Ivan
Du fångar ett ögonblick som är svårt att beskriva men som jag gärna vill vara i. Tack för denna pärla.
2020-07-14

    ej medlem längre
Väldigt vackert. Tycker särskilt mycket om de första tre raderna.
2018-11-23

    Sefarge VIP
Med innerlig värme
Begåvat skriftat!

2018-03-18

  morgonstjärna VIP
du skriver med känsla
riktigt braaa!
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse