Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biff med lök

stavade mig
till mataffären
genom snöyran

stod flera minuter
och drömde
vid tulpanerna...

men beslöt att spara tiorna
till maten
denna kylslagna dag

vad kan vara bättre tröst
än varsin biff
med HP-sås och lök?




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-28 19:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket gott, biff med HP,
2018-03-18

  kerstin skriver VIP
jag skulle gått för tulpanerna. men jag förstår biffen oxå :)
skönt med det vardagsnära
2018-03-02

  KattenKin VIP
Snöyran hade tagit kål på tulpanerna.
Biff med lök står sig.
2018-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter härligt! Inget tulpanväder nu direkt. Men det kommer:)
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Jag riktigt känner hur mysigt det var att komma in i värmen och äta en god måltid tillsammans!
2018-03-01

  Kungskobran VIP
Det var nog tur för tulpanerna hade nog frusit sönder på vägen.
2018-03-01

  Fulbergarn
åh va gott, måste nog fixa till en biff, det var länge sedan

2018-02-28

    ej medlem längre
En ljuvlig maträtt som rätar upp alla vissna vinterkänslor.
2018-02-28

  ULJO
Gott att förunna sig i vinterstormen
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP