Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallucination

När havet tiger
och vinden är stilla
jag i din ögonvrå smyger --
din alldeles egna synvilla

När havet tiger
och vinden är stilla
Jag ditt sinne äger
och dig med lätthet kan förvilla




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 19:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:D absolut inte men försöka duger
skäms ändock inte många ljuger
res dig opp
sträck på fot till huvudknopp
sjung av full hals
eller inget alls
blott du i sinnet har
allt i minnet kvar

2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra