Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett poem till dig

 

Grannens hus och vindar de sova

aftonens port den är stängd 

sitter här med friden och skriver

Liksom dagg faller över gräs

och droppar pärlor i daggkåpeblad

faller mina ord över jord

enbart för din skull

vill jag skriva med allt mitt hjärteblod

öppnar mitt hjärta för jorden och ljuset

Allt jag vackraste ville och ägde

var intet utan dig

Vi går där utmed livets stränder

och lyser

dricker vatten ur glädjens och sorgens källa

tar emot dagen som den kommer 

liksom välkomnar en ängel

som landar och tror

med samma tro som barnet

Sådan är kärleken

vi har inget val den kommer fågelvägen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 20:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2022-03-12

  morgonstjärna VIP
innerligt byter ju kläder flera ggr varje dag
2021-01-07

  morgonstjärna VIP
tusen tack! Skrev den till en älskad klokuggla. tycker om när han läser.
2018-04-21

    ej medlem längre
Vackert och innerligt!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP