Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

narcissistens jakt på mörkret




modern bländar
i sina oskyldiga piruetter,
uppblåsta yta,
skapar själv det ljus
som blir hennes fall

barnet
en ständig bärare av mörkret
hon skrek bort




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorglig
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP