Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALFLÄSK



ser de tjocka portföljerna
vandra förbi
kritstrecksrandiga kostymer
senaste rafset
polityren fin
utanför ett skinande dollargrin
innanför västen
en ohälsosam odör
en egen privatchaufför
då vi inför valet granskar fasaderna
ser vi alla tomma charaderna
alla löften utan substans
sanningen hittar du någon annanstans
Se upp granska mediedebatten
spindeln i kravatten
vänder sanningen svart till vitt
vitt till svart över en natt
och vad hamnar i snaran
jo huvudet ditt !




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-28 22:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Aforism - envishet

Ingenting i hela världen kan mäta sig med envishet. Inte
talang; ingenting är vanligare än misslyckade människor
med talang. Inte geni; det missförstådda geniet har vi alla
mött. Inte utbildning; världen är full av välutbildade
oduglingar. Envishet och beslutsamhet är det enda som
håller.
Calvin Coolidge (USA:s 13 president)

pengar är inte allt!
2018-03-01

  Fulbergarn
kalasflyt i text och rimmen :) håller i huvet på valdagen
2018-03-01

  kjell-åke bearfoot VIP
Om jag vinner 17 miljoner på Lotto så kanske jag klarar mig ?
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP