Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

Det är alla känslor
som aldrig går över
allt går runt som i ett kretslopp
jag inte vill vara del av




Fri vers av Ananas
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 23:09



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ja, det där känns alldeles för väl igen. som att bli jagad av skuggor.
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas