Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där dagen, den där stunden

Trängd
Kort andning i bröstkorgen
Ser upp mot de luftiga molnen
Längtar efter frihet
Själen vill slungas som en katapult
men det är trånga skor som gäller




Fri vers av Feminaz
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-01 07:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Barfota är bäst
2018-03-01

  morgonstjärna VIP
våren öppnar dörren
frihet kan vi aldrig få nog av
men ta av dig skorna
tänk gräs :D

2018-03-01

  Valter Örn VIP
För mig är tekniken de trånga skor jag måste gå i och som leder till skoskav på många sätt.
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när man går omkring med själsligt skoskav!
2018-03-01

  Peter Olausson VIP
Kanske går skorna att byta, kanske kan själen faktiskt flyga fritt?
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz