Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVART, VITT ELLER GRÖNT?


MELLAN SVART OCH VITT

 Allt jag  ville i mitt liv är att sprida kärlek, fred och trygghet

Jag ville med att inte bli missförstådd

Jag ville också dö utan några synder

Jag ville därtill bli nöjd med allt jag håller på

Ibland blir det inte som man hade tänkt sig göra

Ödets stav?

Taggvägarna!

eller

Oklara, suddiga vägar som uppstår?

Kanske ja

Kanske nej

Men

 så klart har man val att välja leva

SVART,

VITT

ELLER

GRÖNT?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 12:08



Bookmark and Share


  AKT VIP
Varför inte regnbågsfärgat?
2018-03-02

  Fulbergarn
grönt
2018-03-02

  Öknens Ros VIP
Grönt är så skönt!
2018-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Grönt är skönt, tänker jag som älskar vårens pånyttfödelse!
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP