Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en öken



Gräver du tillräckligt djupt

Finns alltid vatten.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-01 10:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2018-03-09

  Kungskobran VIP
Ibland är det tyvärr bara grumligt vatten man hittar
2018-03-02

  Respons VIP
Förtröstansfullt för dödgrävare gruvägarna och deprimerade poeter.
2018-03-01

  Öknens Ros VIP
Öken skulle inte behöva vara öken, varför borrar de inte efter vatten?
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt