Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuterna går

Minuterna går
jag lämnar inte sängen
klarar inte av hur jag mår
så jag ligger kvar länge

Flera timmar till godo
att göra ingenting på
jag väntar tills jag är redo
men det kommer aldrig att gå

Lyssnar på musik som uppmanar till gråt
försöker ta mig upp för att äta
går sönder vid nästa låt
mina kinder är bara väta

Minuterna går
jag rör mig inte en tum
det har varit såhär i år
jag kommer aldrig lämna detta rum




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-01 13:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om hur livet kan vara!
2018-03-01

  Fulbergarn
som en del av en rap-text men med annorlunda substans där rimmen sitter
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad