Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bliva blödig av dina tankeuppfinningar



Broder, du äro alltid lika välkommen i rymden och får gärna ta några glas tillsammans med mig dagar som nätter, men sen vilja du icke erkänna att jag haver rätt när vi språkar om moraliska förpliktelser.

Jag tycker medlidande äro fullt dugligt, ty annars bliva vi självgoda av att exportera vårt hjärtas godhet. Du haver dock inga gränser, utan menar att vi skola bygga en kärleksplanet utefter varje individs behov.

Vi äro beskyddade under samma himmelska tak, ändå råda det ljusår mellan oss broder. Dessutom haver du tendenser till att aldrig kunna sitta still. Du vilja hela tiden finna en spegel som importerar dina saliga ögon.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-01 15:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket tankvärt om det egocentriska givandet
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP