Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kurragömma

Du finns,
Andas
Jobbar
Ler
Gråter
Väntar
Längtar
Älskar
Du är
Främmande
Dold
Intressant
Okänd
Jag kan inte ditt namn
Du är kurragömma




Fri vers av Minona
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 15:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Låter som att någon när ett hopp - Man kan leva länge på ett hopp !!!
2018-04-04

  DavidM VIP
Fina suggestiva rader.
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona