Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt alltid...

- Hallå kära lilla Alva
jag kommer med en vacker malva...
- Sådan vill jag inte ha
men upplivande salva ja...
-Ha ha! Där kom den! Din skrattsalva...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-01 16:54



Bookmark and Share


  limerick
Min första bok som jag kallar Doktor Limericks skrattsalva kan strykas på mot nedstämdhet.
2018-03-01

  lodjuret/seglare VIP
Jo, den tålde att skrattas (artigt) åt...
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt