Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hål

 

Ikaros blev varnad 

Han fick inte flyga för nära solen 

Men han gjorde det ändå 

Och trots att ingen varnade mig visste jag 

Att jag måste hålla mig borta

Från svarta hål i universum

Men jag gjorde inte det ändå 

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-01 18:14



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra metafor om livet steg
2018-03-05

  Gunnar Hilén VIP
RAMMSTEIN !!!
2018-03-01

  KattenKin VIP
Kort, klok och finurlig. Bra!
2018-03-01

    Tania B
Bra! Rebelliskt :)
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP