Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid ska jag sakna

I det dunkla blå ljuset
älskar jag livet
som är mig givet

I den fallande dagern
när ljuset sakta tunnas ut
minns jag hur det var förut

I den nalkande natten
drömmer jag om dig
jag förlåter mig

jag förlåter dig



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 1214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-26 15:40



Bookmark and Share


  M:tin
Så fin!!!!!!!
2018-05-02

  BenGust VIP
I skenet av saknad.
2018-04-26

  Bibbi VIP
Berör verkligen.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP