Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i väntan på snö


snöväntan

ny flisbalja
är framtagen
sopborste
snöskyffel
snösläde

halländsk lökkorv
skärgårdskakor
termosen diskad
vattenflaska

kollar smhi
kanske inte innan
i morron kväll

men för säkerhetsskull
allt är kollat

snösvängsväntan




Fri vers av tom boreland
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 21:57

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Laddad och redo för nederbörd....
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland