Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ave Maria

Ave Maria gratia plena ...

Att höra dessa ord komma från mina läppar,
det känns bra underligt,
det har aldrig varit min stil,
men jag har en sångröst.

Jag minns att hon ville att jag skulle sjunga,
operan som kallade,
operan i min röst lät,
men det rann ut i sanden.

Nu sjunger jag i en kör,
kanske vaknar den,
kanske ljuder den igen,
musiken som vill ut.

Ave Maria,
du gör något med mig,
du väcker något inom mig,
jag hör mig själv sjunga igen.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-01 23:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mer Maria Magdalena!
Den bortgömda ?
:}
2018-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Sjung om Jesus istället.
Katolicismen är en återvändsgränd.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm