Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonymitet

 

 det nödvändiga

 varje blad på varje träd

 med ett enskilt namn




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 413 gånger
Utvald text
Publicerad 2018-03-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP