Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vården på psyk


PsYkOs

Rörigt
Allt händer samtidigt fast tiden står still och allt börjar om
Om och om igen
Död eller levande
Vad är sant och vad är på riktigt
Eller inte
Sorgen tar över och gråten skriker högt

Svaret från d som ska hjälpa
Här gapa så får du ett piller
Gå till ditt rum stanna där
Vita väggar
Sombi liknade varelser hasar runt i för stora likadana kläder med tomma blickar
Alla lika dana med samma preparat i kroppar hjärnor i stora mängder
Prata med någon...
Nja med varandra möjligtvis
Som om flera förvirrade hjärnor kan hjälpa varandra

Vad är det för dag
Tid
Plats
Vem är jag
Vad är det som händer
När får jag åka hem
Får jag mina vanliga kläder snart
Duscha borsta tänderna
Komma ut
Frisk luft
När???

Här ta ett piller till...........




Fri vers av kråkan VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-02 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP