Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när någon nära blir sjuk


AtT se diG

Trasar sönder mig
Att se dig
Din förtvivlan rädsla sorg
ditt sökande efter det som är riktigt
Att se känna vara nära blir allt för mig
Lycka som inte finner gränser när du hittar fram
Är hemma
går inte beskriva

Rädslan som ständigt kommer följa med
för alltid
rädslan vaksamheten änslan
för att du drabbas igen
Är och kommer alltid vara en lätt sak att bära
Bara du mår bra älskade
Du...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-02 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP