Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ord -och begreppslek.


Allt som oftast. (redigerad)

Måste måste man ju inte
åtminstone inte allt som
oftast, utan, i någon mån
och som det ger sig, jämt
och ständigt med rågad
måtta.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-02 09:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tankarna ger sig ut på en resa när man läser...det är roligt att leka med orden...
2018-03-17

  Marita Ohlquist VIP
En text att läsa långsamt med tankens klarhet!
Bra skrivet.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP