Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.vansterpartiet.se/politik/politikerloner-partiskatt


Sanningen “stora” delar av Sverige blundar för

 

Alla vill ha eget bo
och känna ro
Ingen vill vara hemlös
och känna sig värdelös

Det är väl ingen konst
att förstå nåt sånt
Ändå tycks ingen i politiken
vilja använda den taktiken

Varför hjälper ingen dessa stackare
är alla politiker psykopater och kvacksalvare
Man önskar de kunde uppvisa lite allmänt hyfs
i stället för att dela ut dödskyss efter dödskyss

De lever på sagor om kommunistspöken
men höjer sina egna löner mer än alla andra och blundar för självmordsförsöken
Ingen kan ärligt påstå att politikerna är bra när de spottar på de som inget har
förstår inte vad ni ser för värde i att ha detta samhälle kvar

Därför uppmärksammar jag idag
vänsterns begränsningar av sina löner idag
Vill politikerna påstå att de är bra
är det första steget till att kalla sig bra

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All heder åt dem som begränsar sina löner. Det borde andra partier lära sig om man vill skapa förtroende!
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP