Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formidabel

 

Om jag var en elefant 

Skulle du va' min snabel 

Om jag var en ekvation 

Skulle du va' min variabel 

Om jag var en fäktare 

Skulle du va' min sabel

Om jag var ett adjektiv 

Skulle du göra mig formidabel 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-02 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP