Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min dator har kraschat, får läsa ikapp senare...


I ANDRAS ÖGON

 

Fasaden

spelade glad

 

dolde förtvivlan

bakom skratt

 

hårda ord gavs

för ingenting

 

gråt ville rymma

ut och slåss

 

inte vara gömd

för din skull

 

du såg inte

frågorna

 

skrivna i

andras ögon

 

det gjorde jag

utan att svara




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 17:20



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stark text om vad som kan gömma sig under fasader.
2018-03-26

  ULJO
Ord som gör ont att läsa. Men bra förmedlat
2018-03-22

    ej medlem längre
Nakna ord som verkligen griper tag.
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
En stark berättelse som återigen bekräftar att man ser ett ansikte men inte människan bakom!
2018-03-21

  Maj-Lis VIP
Vad som gömmer sej under fasaden...de kan vara svårt att upptäcka
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP