Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKLIGT OLYCKLIG

 

Till ljuset förde

ömhets händer

 

strök mörker

från min panna

 

tankar vandrade

i solljus fram

 

och lyckan log

ett ögonblick

 

för kärleks skull




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-07 18:04



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker dikt om ögonblickets betydelse och genomslagskraft.Kärlekens gäckande karraktär tas om hand av ömheten.
2018-03-12

  DavidM VIP
Känsla av befrielse i verserna.
2018-03-08

  Anya VIP
Härligt att lyckan log. Fin metafor. Känner glädje när jag läser.
2018-03-08

  Valter Örn VIP
Lite kärlek och ömhet löser svårmod; och solen skiner igen !
2018-03-07

    ej medlem längre
Orden andas skön värme och mjuk kärlek.
2018-03-07

  ULJO
Kärlek är ett unikum som måste vårdas väl för att kunna uppskattas.
2018-03-07

  Feliaxel VIP
Det gäller att stanna upp och ta tillvara dom lyckliga stunderna
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP