Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovetolove



en sommar
gick jag ut och sjöng
mot dimman över sjön

lovetoloveyoubaby


ytterligare en dröm
obesvarad
förvarad


alltid när jag var liten
tänkte jag att min prins
skulle komma
vi skulle bo i ett stort vitt
slott







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin...

Är det UFO's låt du tänker på? :)
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP