Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offerkåta lustigkurrar



Jag haver icke lust att beblanda mig med knarkande grodor, offerkåta lustigkurrar och allt annat rymdpatrask, ty jag vilja aldrig få mitt kreativa klotterplank besudlat av pöbelns dumstrutstankar.

Det äro skamligt att mången vuxna äro kvar i spädbarnsland och hava förväntan om livslång amning. Dessutom önskar yrkesbebisarna få diagnoser skrivna på näsan för att rättfärdiga vardagshaverier.

Icke bliva det bättre av att dagismentaliteten tro sig utöva härskarteknik när de mobba verkligheten med felaktiga minnesbilder. Ja, de vilja sparka omkull hela himlen och själva bliva solen.

Det äro beklämmande att det icke finnas någon trovärdig handlingsplan för akrobaterna från BB, då de springer runt i samhället och giva mig tinnitus redan innan de berättar om sig själva med heliumstämma.


___________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-02 13:11



Bookmark and Share


    B.holmgren
Jag fullkomligt älskar dina stilfulla förolämpningar!
2018-03-21

  Valter Örn VIP
Ja visst har det blivit förbarnsligat. den nuvarande generationen har blivit så bortskämda och har inte växt upp.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP