Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten!

Inte lätt att le, om livet känns på sne.
Men snart det dystra flyr och morgondagen gryr.

Men det som nu har hänt, är att livet återvänt.
Därför sätter jag det på pränt.

Jag ler och nynnar på en sång, nu är jag åter på språng.
Så får det bli dagen lång.

Styvmorsvioler jag åter ska hålla i min hand.
Gå barfota i härlig sand.

Agna min metkrok för fiskafänge.
Sitta i ekan extra länge.

Se solen gå ner bakom bergets krön.
Bara njuta av livets lön.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-02 13:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sång till livet!
Gott att ha med
sig i klivet och
sen få till drivet!
2018-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar livsglädje!
Det finns många guldkorn att vaska fram i "vardagsgruset".
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP