Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets cocktail

 


Om du får bita i livets sura citron


gör allt vad du kan för att få till en lemonad


Men tillsätt inte Gin och sluta tro


försök kämpa vidare försök vänd blad


 


Även om det inte är lika lätt för dig som för kungen


så har du också rätt att bry dig om dig själv


Du behöver inte tänka på andra i egna allvarsstunden


ibland måste du rädda dig själv, så att du inte drunknar i en forsande älv




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 14:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-04

  morgonstjärna VIP
Absolut skriver under på Senta!
2018-03-02

    ej medlem längre
Alla borde ha rätt till tak över huvudet och mat för dagen. Det är inte för mycket begärt.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP