Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teknikens under...


Slagsida!


Appar, muppar, snuppar, duppar och uppar
media hänvisar till sina applikationer, snart
behöver vi inte kommunicera socialt och se
medmänniskans ansikte och ögon. Sjukt...

Se människan gående med ögonen fixerade
på sin app, knappar, stirrar och läser, herr
Talman, ber att få protestera. Det skickas
meddelande by byphone - utläs byfåne - hit
och dit, men ändå ingenstans.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-02 14:59



Bookmark and Share


    carinamnm
Helt suverän text! Tack!
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje