Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eiffeltornet

 

 

 

Katten och jag tittar ut
skuggorna, tysta lägger de sig, en efter en, i drivor
fylls det på, som att vi
kanske just skakats om
och befann oss
mitt i en snökula
och jag tänker på
Eiffeltornet
och klimatförändringar
när plogbilen
dundrar förbi

Vilken tur vi
har
ändå
som kan sitta
här och se på




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-02 17:39



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om bilden av katten och diktjaget som sitter i inomhusvärmen och lugnt tittar ut på snön och plogbilen som dundrar förbi -
2018-03-03

  AKT VIP
Känslan av att slippa gå ut kan ibland vara övertygande.
2018-03-02

    ej medlem längre
och vi blev alla
snöOdjur ;)
+
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo