Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag

Ta vara på din dag
för det kan även vara din sista dag.




Övriga genrer av Ahmed Mohamed
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-02 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Mohamed