Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M.D

Hey!

Jag vill ha dig
något okej
när jag hör dig
låt mig se

Kommer att ge
stormen
vi hade
i dig

För alla saker
som jag gör
allt som
ensam gör

Men jag andas
för natt
och du vet
jag kommer

Hey!




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 201 gånger
Publicerad 2018-03-02 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig