Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma!

Hemma är där
där även tystnaden
skriker till och
hälsar dig välkommen
med glädjerop
över att just du
dyker upp!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-02 19:08



Bookmark and Share


  Rise Little One
Att kunna bli vän med tystnaden på så sätt är underbart!
2018-03-03

  Ezmeralda VIP
Underfundigt och klokt.
2018-03-03

  lodjuret/seglare VIP
Hög igenkänningsfaktor i den texten. Bara att tystnaden inte skriker så högt, utan mest talar tyst och liksom tassar fram som på äggskal eller strödda chips. Men kanske att vågskvalp hör sommaren mera till då islossningen tar fart i all-graven. (Vardagsrummet, salongen)
2018-03-02

    Sefarge VIP
Klokkul skriftat!
Att vara hemma
hos sig själv
Hela tiden?
;}

2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt