Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brio



ett nytt märke
att stapla
trycka till och bygga
något nytt

suget från ovan
är det jag kallar
mitt kall
min gåva till dig

en kraft
så stark
som en himmelsk drog
ett sammelsurium med riktning

det du kallar jordnära
det som syns manifesterat
som gror genom tider
växer i evigheter

kalasfest magnifik
där jag och du
finns bjudna









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP